Diesel Avesta

Hos oss hittar du diesel, motor- och eldningsolja

Försäljning av diesel för motorer och eldningsolja

Välkommen till Pe-Ed Service! Vi säljer diesel för motorer och eldningsolja samt smörjoljor i närheten av Avesta. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt olja för ändamålet. Om du till exempel behöver villaolja så behöver man ta hänsyn till om tanken är placerad inomhus utan risk för frost eller om den är placerad utomhus, då behöver man en olja som tål frost och kyla. När du behöver så hjälper vi också till att leverera eldningsolja. Vi har erfarenhet av branschen och mycket kunskap om det vi säljer, så rådfråga oss gärna. Dessutom har vi ett stort intresse vilket gör att vi hela tiden vill hålla oss uppdaterade om det bästa på marknaden. Vi finns i Säter nära Avesta men vi har kunder även från andra närliggande orter. Hos oss hittar ni ett brett sortiment och kvalitetssäkrade produkter.

Diesel Avesta

G-Energy partner. Vi erbjuder bara produkter och märken som vi själva tycker håller hög kvalitet. Om du har några frågor om vårt utbud eller om vi har den sortens diesel eller olja som just du behöver, så hör gärna av dig till oss så svarar vi så snart vi har möjlighet. Kontakta oss även om du har några frågor eller funderingar. Varmt välkommen till Pe-Ed Service, med närhet till Avesta.

Diesel

Hos oss hittar du diesel, smörjoljor och eldningsoljor av de bästa märkena. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden och väljer noga till vårt utbud. 

Service

Vi har både kunskap, erfarenhet och ett stort intresse för både motorbranschen och produkterna och till det vill vi alltid ge den bästa servicen. Välkommen till Pe-Ed Service.

Eldningsolja

Vi har eldningsolja som är anpassad för tankar inomhus eller som är isolerade, samt olja för tankar som utsätts för kyla. Utöver det erbjuder vi även leverans av eldningsolja till er i exempelvis Avesta.

Vill ni veta mer?